A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Новини

Дата: від до Скинути

Сесія Заводської селищної ради

Сесія Заводської селищної ради

14 березня 2016 року відбулася шоста сесія VII скликання депутатів Заводської селищної ради.  Перш за все, голова Заводської селищної ради Л.Павлінська привітала новообраного старосту села Угринь В.Касприка. Потім він офіційно склав присягу державного службовця, подякував за підтримку та коротко розповів про свої плани стосовно дій на посаді старости.

12:20 15.03.2016

Староста – нова людина в українському селі.

Староста – нова людина в українському селі.

13 березня 2016 року в селі Угринь, яке з вересня 2015 року увійшло до складу Заводської селищної громади відбулася подія, яку сміло можна назвати історичною. Жителі села вперше на виборах обрали собі старосту. Навіть більше, вибори старости в Угрині є першими в Тернопільській області після початку децентралізації влади в Україні.

13:14 14.03.2016

Що пов'язує двох відомих постатей української історії Т.Г.Шевченка та М.М.Вербицького?

Що пов'язує двох відомих постатей української історії Т.Г.Шевченка та М.М.Вербицького?

Здавна, першу декаду березня кожного року прийнято вважати «шевченківськими днями». Це насамперед пов’язано з тим, що 9 березня відзначають роковини з дня народження великого письменника, а 10 березня – роковини з дня його смерті.

11:56 12.03.2016

ЗАВОДСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ІНФОРМУЄ

ЗАВОДСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ІНФОРМУЄ

11 березня  2016  у приміщенні адміністративного будинку об’єднаної громади Заводська селищна рада відбулася зустріч-нарада із головами ОСББ,  жителів  багатоповерхових  будинків (ініціативних груп ), які ще перебувають на балансі ЖЕК,  депутатів Заводської селищної ради.

17:03 11.03.2016

«…Родився не князенко, не цар, не короленко, а наш пророк – Тарас Шевченко»

«…Родився не князенко, не цар, не короленко, а наш пророк – Тарас Шевченко»

10 березня в селі Угринь відбувся літературно-музичний захід, присвячений 202-й річниці з Дня народження Т.Г.Шевченка та 155-й річниці з дня його смерті  «…Родився не князенко, не цар, не короленко, а наш пророк – Тарас Шевченко».

10:30 11.03.2016

Нарада по питанню утеплення будинків

Нарада по питанню утеплення будинків

11 березня о 11.00 годині в приміщенні Заводської селищної ради відбудеться нарада за участі голови селищної ради,  першого заступника, спеціаліста відділу житлово-комунального господарства, транспорту та цивільної оборони. Головна тема наради «Особливості здійснення права власності у багатоквартирних будинках та питання утеплення». На зустріч запрошуються голови ОСББ, ініціативні групи багатоквартирних будинків, депутати.

11:05 10.03.2016

День Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні

18 лютого об 11 годині в селі Угринь відбувся захід до Дня Героїв Небесної Сотні,  в якому взяли участь голова Заводської селищної ради Л.Павлінська, в.о. старости села Угринь М.Савуляк, начальник гуманітарного відділу Заводської селищної ради І.Стечишин. Місцевим парохом о.Ференцом було відправлено панахиду, після якої виступила селищний голова. Л.Павлінська. наголосила на тих процесах та змінах, що переживає Україна після Революції на Майдані. Також Л.Павлінська зазначила, що ніхто не має права забути Небесну Сотню, їхній подвиг заради європейського майбутнього України. Воїни-афганці, котрі проживають в селі Угринь були нагороджені відзнаками та матеріальними допомогами.

15:48 19.02.2016

Зустріч з керівництвом Тернопільської області

Зустріч з керівництвом Тернопільської області

19 лютого Заводський селищний голова Л.Павлінська, перший заступник селищного голови А.Павлюх, начальник гуманітарного відділу селищної ради І.Стечишин мали зустріч з головою Тернопільської обласної державної адміністрації С.Барною, головою Тернопільської обласної ради В.Овчаруком, заступником голови Тернопільської обласної державної адміністрації І. Бабійчуком, керівником департаменту економічного розвитку Г.Воляник. Під час зустрічей було обговорено ряд питань, які стосуються розвитку Заводської об`єднаної територіальної громади. Зокрема, питання передачі приміщення колишньої комунальної аптеки, що є у власності Тернопільської обласної ради, співпраці з цукровим заводом, що знаходиться на території селища, можливості залучення інвестицій в розвиток громади. Керівництво області підтвердили, що перспектива за сильними громадами та за громадами, які будуть показувати поступ вперед в своєму розвитку. Л.Павлінська запросила С.Барну найближчим часом відвідати Заводську об`єднану територіальну громаду.

10:53 19.02.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь