A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Новини

Дата: від до Скинути

Черговий крок децентралізації

Черговий крок децентралізації

Як уже повідомлялося, з 4 квітня  територіальними підрозділами Управління державної міграційної служби передаються повноваження у сфері реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб відповідним органам сільських, селищних та міських рад.

11:57 04.04.2016

Угринська толока

Угринська толока

26 березня 2016 року в селі Угринь пройшла толока, яку ініціював староста села В.Касприк. Головним місцем, на якому були зосередженні людські старання був великий смітник біля сільського цвинтаря, де непотріб накопичувався довгими роками. Перш за все, жителі взялися до  сортування сміття – пластикові пляшки відбиралися в мішки, папір і поліетилен спалювали.

14:10 28.03.2016

Тернопільщина приймає гостей

Тернопільщина приймає гостей

25 березня 2016 року в Тернопільській області з робочим візитом перебували Віце-прим’єр-міністер України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Зубко Г.Г. та його Перший заступник Негода В.,  Міністр охорони здоров’я О.Квіташвілі,  заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, заступник Міністра соціальної політики України Василь Шевченко, голова ДСНС України Микола Чечоткін.Зустріч відбулася в одній із провідних територіальних громад області в селі Великі Гаї,  крім того, були запрошені голови всіх територіальних громад області.

16:30 25.03.2016

Перші кроки у відновленні спортивного потенціалу Заводського стадіону

Перші кроки у відновленні спортивного потенціалу Заводського стадіону

23 березня 2016 року згідно плану роботи гуманітарного відділу Заводської селищної ради на стадіоні смт.Заводске, який знаходиться у підпорядкуванні відділу, проводилися роботи по впорядкуванні газону футбольного поля.

16:07 23.03.2016

Угринське віче

Угринське віче

20 березня 2016 року в селі Угринь пройшло сільське віче, за ініціативою новообраного старости Володимира  Касприка. На початку зборів староста перш за все подякував жителям села за високу явку та довіру, яку угринчани показали на виборах у своїй майже одностайності (нагадаємо, за В.Касприка виборці відали 85% своїх голосів)

11:36 21.03.2016

Місячник благоустрою

Місячник благоустрою

Напередодні Міжнародного дня Землі на території селища Заводське  розпочався місячник благоустрою та озеленення.

16:50 18.03.2016

Приїзд голови Тернопільської обласної  державної адміністрації в смт.Заводське

Приїзд голови Тернопільської обласної державної адміністрації в смт.Заводське

16 березня селище Заводське з робочим візитом відвідав голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Степанович Барна. Однією із цілей приїзду була зустріч із сім’єю учасника АТО І.Захaровим. Іван та його дружина Наталя виховують трьох діток – дев`ятирічну Наталю, семирічні Соломійку та чотирьохмісячного Сашка. Дружина бійця розповіла, що чоловік був поранений у зоні проведення АТО, тому працювати наразі не може. Степан Барна передав подарунки дітям і зазначив, що сім`я може розраховувати на будь-яку підтримку і допомогу  з боку обласної і районної державних адміністрацій (1).

15:55 17.03.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь