A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Інформація

За шість місяців Фонд виплатив 1,76 млрд грн допомог по вагітності та пологах

За оперативними підсумками першого півріччя 2019 року середньоденний розмір допомоги по вагітності та пологах підвищився на 24,7% порівняно з 6 місяцями минулого року. Зазначена допомога надається Фондом соціального страхування України працевлаштованим жінкам у розмірі 100% середнього доходу за весь період перебування у відпустці по вагітності та пологах.

15:14:13 01.08.2019

Допомога по догляду за хворою дитиною фінансується Фондом з першого дня

Фонд соціального страхування України компенсує застрахованим особам втрачений за період догляду за хворою дитиною або членом сім’ї заробіток, починаючи з першого дня догляду. Розмір допомоги залежить від тривалості страхового стажу і визначається на загальних підставах.

15:10:07 01.08.2019

Управлінням освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради для керівників загальноосвітніх навчальних закладів міста Чорткова проведено нараду-семінар

Управлінням освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради для керівників загальноосвітніх навчальних закладів міста Чорткова  проведено нараду-семінар, одним із питань порядку денного  є аналіз стану умов і безпеки праці у загальноосвітніх навчальних закладах міста Чорткова, проведення  профілактичних заходів, спрямованих на усунення шкідливих і небезпечних факторів під час проведення навчального процесу.

10:23:42 08.02.2019

Лікування та реабілітацію за кошти Фонду пройшли 10,6 тис. потерпілих на виробництві

За оперативними даними упродовж 2018 року в закладах охорони здоров’я було проліковано та забезпечено медичною реабілітацією понад 10,6 тис. потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання. Медико-соціальні послуги надаються потерпілим за рахунок коштів Фонду соціального страхування України.

09:51:18 07.02.2019

ОХОРОНА ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ЛІСОВОГО КОМПЛЕКСУ. ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ

Одними із основних принципів державної політики в галузі охорони праці, відповідно до Закону України «Про охорону праці», є пріоритет життя і здоров'я працівників щодо результатів виробничої діяльності підприємства; підвищення рівня промислової безпеки шляхом забезпечення контролю за станом виробництва, обов'язковий соціальний захист працівників, повне відшкодування збитків особам, які потерпіли від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань; встановлення єдиних вимог з охорони праці для суб’єктів підприємницької діяльності незалежно від форм власності та видів діяльності.        

09:50:45 07.02.2019

Допомога по вагітності та пологах постраждалим від Чорнобильської катастрофи 1–3 категорії призначається з 27 тижня вагітності

Допомога по вагітності та пологах надається за кошти Фонду соціального страхування України у розмірі 100% середньої заробітної плати за весь період відпустки у зв’язку із вагітністю та пологами. Право на виплати мають усі офіційно працевлаштовані жінки.

09:50:41 07.02.2019

Понад 10,7 тис. осіб з інвалідністю пройшли санаторно-курортне лікування за кошти Фонду

За оперативними даними санаторно-курортним лікуванням упродовж 2018 року було забезпечено 10 763 особи з інвалідністю внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання та їх супроводжуючих осіб. Фінансування проходження курсу лікування здійснюється за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, загалом у минулому році на зазначені цілі спрямовано 144,04 млн грн.

09:24:10 22.01.2019

До 21 січня роботодавці мають востаннє подати звіт по коштах Фонду

Звіт по коштах загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням, за формою Ф4-ФСС з ТВП за підсумками 2018 року страхувальники мають подати до 21.01.2019. Відповідно до рішення правління Фонду соціального страхування України від 12.12.2018 № 28 зазначена звітність скасована з 2019 року. «Зведений звіт за 2018 рік по використанню коштів Фонду роботодавці подадуть востаннє. З 2019 року цю форму звітності повністю замінять альтернативні, спрощені і прозорі інструменти. З 01 жовтня минулого року страхувальники подають до Фонду повідомлення про виплату коштів своїм працівникам за фактом перерахування їм допомог від Фонду соціального страхування України, а форма заяви-розрахунку для отримання матеріального забезпечення розширена додатковими відомостями. Ці документи дозволяють контролювати обіг страхових коштів і, водночас, суттєво скорочують час і кошти, які витрачають роботодавці на формування звітності», – зазначив голова правління ФССУ Володимир Саєнко. Зазначимо, з 01 жовтня страхувальникам надано можливість подачі заяв- розрахунків і повідомлень про виплату коштів застрахованим особам у електронному вигляді із застосування електронного цифрового підпису. Повідомлення про виплату коштів застрахованим особам за визначеною формою роботодавці подають упродовж місяця з дня здійснення виплат матеріального забезпечення, окремих виплат потерпілим на виробництві.

09:57:56 21.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь