A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Новини

Дата: від до Скинути

З метою запобігання виробничого травматизму

З метою запобігання виробничого травматизму

Чортківським  відділенням  управління  виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області з метою запобігання виробничого травматизму, поліпшення стану  безпеки, гігієни праці та виробничого середовища  здійснюється комплекс заходів із забезпечення функціонування на підприємствах, в організаціях та установах Чортківського району Системи управління охороною праці (СУОП).

11:03 08.11.2018

Відбулася семінар-нарада з головами та членами комісій із страхування з тимчасової втрати працездатності, які за функціональним розподілом обов’язків виконують практичну роботу з окремих повноважень комісії.

Відбулася семінар-нарада з головами та членами комісій із страхування з тимчасової втрати працездатності, які за функціональним розподілом обов’язків виконують практичну роботу з окремих повноважень комісії.

Днями в Чортківському відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області відбулася семінар-нарада з головами та членами комісій із страхування з тимчасової втрати працездатності, які за функціональним розподілом обов’язків виконують практичну роботу з окремих повноважень комісії.

10:06 31.10.2018

Змінився порядок призначення страхових виплат потерпілим на виробництві

Змінився порядок призначення страхових виплат потерпілим на виробництві

Вступила у дію нова редакція Порядку призначення, перерахування та проведення страхових виплат, які здійснюються Фондом соціального страхування України. Дія зазначеного Порядку поширюється на потерпілих від нещасного випадку на виробництві та/або професійного захворювання, а також осіб, які мають право на страхові виплати в разі втрати годувальника. Станом на сьогодні таких осіб майже  207,7 тис. Документ було затверджено рішенням правління Фонду від 19.07.2018, чинності оновлена редакція набула з 01.10.2018.

10:04 29.10.2018

Вітання до Дня працівників харчової промисловості

Вітання до Дня працівників харчової промисловості

        28 жовтня в Будинку культури смт. Заводське відбувся святковий концерт, присвячений працівникам харчової промисловості. З привітальним словом виступила голова Заводської селищної ради Людмила Павлінська та менеджер з маркетингу Світлана Власюк, які спільно відзначили кращих працівників заводу грамотами за сумлінну працю. Відбулося нагородження за активну участь у виховних заходах  учнів школи та студентів вищого професійного училища. Всіх присутніх із святом вітали учні та викладачі Заводської школи естетичного виховання – центр народної творчості, творчі дуети та солісти селища, учні ансамблю народного танцю «Юність».

10:00 29.10.2018

«Медіа у громадах»

«Медіа у громадах»

      Засоби масової комунікації відіграють ключову роль у комунікації не тільки на національному рівні, а й на місцевому. Правильно вибудована система комунікації у громаді дозволить доносити інформацію про діяльність та здобутки громади до кожного її мешканця, сприятиме розвитку громади.

16:00 23.10.2018

Проблема водопостачання

Проблема водопостачання

       22 жовтня 2018 року о 10 годині, за ініціативою селищного голови Людмили Павлінської, відбулася робоча зустріч з Чортківським міським головою Володимиром Шматьком щодо вирішення проблем з водопостачанням смт. Заводське. У зустрічі взяли участь голова Чортківської РДА  Оксана Чайчук, Заводський селищний голова Людмила Павлінська, начальник Чортківського водоканалу Віктор Гордієнко, депутати Чортківської міської ради, жителі, депутати, члени громадської організації Заводської громади; представники села Горішня Вигнанка.

14:57 22.10.2018

Вуличні тренажери

Вуличні тренажери

А починалось це приблизно так:  За результатами молодіжного тренінгу  ДОБРЕ ДІЙ, ініціативна молодь громади провела "мозговий штурм" для того, щоб визначити, яким саме має бути молодіжний проект в рамках молодіжного компоненту програми DOBRE,  яку ідею можна втілити в громаді, яка водночас буде цікавою та корисною як для молоді, так і для всіх жителів селища. Було дуже багато різних ідей, викладених на папері, проте пріоритетною була ідея - встановлення вуличних тренажерів. За підтримкою проекту молодь прийшла на відкриту сесію і депутати з радістю підтримали таку ініціативу молоді.     

15:00 18.10.2018

Оголошення Шановні мешканці Заводської громади!

Оголошення Шановні мешканці Заводської громади!

     Заводська селищна рада вважає, що відкритість інформції про надходження та витрати місцевого бюджету є однією з ознак відповідальної та прозорої влади.       З цією метою спеціалістами селищної ради спільно з експертами Партнерства «За прозорі місцеві бюджети» розроблено та надруковаано Бюджет для громадян Заводської ОТГ, в якому в доступній формі представлено, як доходи так і видатки нашого бюджету. Цей документ ви зможете отримати у селищній раді, старостаті, у закладах освіти (школи, садочки). 29 жовтня в центрі селища відбудеться акція з розповсюдження бюджету для громадян та збору пропозицій до селищного бюджету на наступний рік. Бюджет для громадян оприлюднений на сайті в рубриці «бюджет».      Разом з тим, пропонуємо всім мешканцям нашої громади долучитись до обговорення цього документу та підготовки його на наступний бюджетний рік. Пропозиції щодо змістовного наповнення, структури, візуалізації просимо надсилати на електронну адресу дор 15 листопада: taras-xal@ukr.net.       20 листопада автори найоригінальніших пропозицій отримають грамоти та подарунки від селищної ради та експертів Партнерства «За прозорі бюджети».

15:05 17.10.2018

Людмила ПАВЛІНСЬКА: «Щоб розвивати країну, потрібно продовжувати децентралізацію»

Людмила ПАВЛІНСЬКА: «Щоб розвивати країну, потрібно продовжувати децентралізацію»

     Заводська громада діє вже майже три роки, за цей час люди зуміли зрушити з місця справи, які десятиліттями не вирішувалися. Це – ремонт доріг, освітніх установ і закладів культури. Створили умови для належного надання медичних послуг, встановили вуличні тренажери. Тут є спортивний комплекс. Запровадили сортування сміття. Планують відкрити ЦНАП. Тут вміють змістовно відпочивати, зокрема, проводять «Родинний бал», на який з’їжджаються співочі сім’ї зі всієї області. Словом, облаштовують домівку-громаду так, щоб людям було комфортно жити, а інвесторам – з легкістю вкладати кошти. Днями у Заводській ОТГ провели «Фестиваль громад», на який завітали гості з усіх куточків Тернопілля. Керує громадою мати чотирьох дітей, ініціативна жінка Людмила Павлінська. У неї розпитали, як ці успішні кроки вдалося реалізувати.

14:55 17.10.2018

День захисника України

День захисника України

    12 жовтня на площі смт. Заводське відбувся молебень і урочистий захід до Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці. День захисника України – це свято сміливості, мужності та героїзму. У цей день вшановують героїв, що поклали власне життя за рідну землю та мир на ній, а також вітають усіх чоловіків.

10:37 13.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь