A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Новини

Дата: від до Скинути

Пріоритетне завдання уряду на 2018 рік – стимулювання заходів із енергозбереження та енергоефективності у житловому фонді.

Пріоритетне завдання уряду на 2018 рік – стимулювання заходів із енергозбереження та енергоефективності у житловому фонді.

          27 лютого 2018 року у Заводській ОТГ  побували  начальник управління житлово-комунального господарства та енергозбереження Тернопільської ОДА Дмитро  Пастернак, заступник начальника управління Софія Близнюк, заступник генерального директора ДП «Тернопільстандартметрологія» Андрій Редчук, начальник відділу мікро-малого та середнього бізнесу філії Тернопільське обласне управління АТ «Ощадбанку» Юрій Стігайло, керуючий ТВБВ № 10019054 філії- Тернопільського обласного управління АТ «Ощадбанку» Ігор Козак.

16:37 01.03.2018

Громада колядує!

Громада колядує!

Традиції, які переносяться з покоління в покоління надають нашій країні своєї унікальності, давні звичаї ідентифікують нас як націю. Родинна коляда - традиція збережжена поколіннями. Оберігаймо її! Колядумо вдома! Колядуймо з рідними! Колядуймо всі разом!

11:08 23.01.2018

Гості із Сходу

Гості із Сходу

В період різдвяних свят на території Чортківського району перебувала група дітей з м.Торецьк, що на Донеччині. Двох дітей з цієї групи гостинно прийняли дві родини із селища Заводське, зокрема сім’ї Гринів та Міщій. 

14:30 12.01.2018

Свято наближається!

Свято наближається!

В Заводській громаді в передень свята св.Миколая урочисто відкрили новорічну красуню-ялинку. На запалення вогників святкової ілюмінації та зустріч з св.Миколаєм запросили всіх бажаючих, і навіть легкий морозець не став перепоною для хорошого веселого настрою, а червоні щічки тільки підкреслили радісні очі дітей, які як ніхто очікують дива.

17:25 26.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь