A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Новини

Дата: від до Скинути

Благодійна акція «Назустріч Мрії»

Благодійна акція «Назустріч Мрії»

      З 18 вересня 2018 року по 25 травня 2019 року по всіх регіонах України за підтримки Міністерства освіти і науки України проходитиме Всеукраїнська благодійна акція «Назустріч Мрії».

11:04 11.10.2018

Як ефективно залучати ресурси для розвитку громади

Як ефективно залучати ресурси для розвитку громади

         6-7 жовтня у Тернополі відбувся тренінг “Ефективна співпраця з донорами та інвесторами. Напрацювання конкретних кроків”. Протягом двох днів представники 5-ти об’єднаних громад Тернопільської області (Байківці, Вишнівець, Заводське, Підволочиськ, Шумськ) навчалися як працювати з інвесторами та донорськими організаціями. Особливістю проекту є те, що кожна громада була представлена працівниками ради, які відповідають за проектну роботу та фандрейзинг, бізнесменами та громадськими активістами. Від Заводської ОТГ взяли участь: депутат Алла Котюк, депутат Марія Паньків та працівники Петро Сидоренко, Іванна Петрик.

12:00 08.10.2018

Шкільне харчування

Шкільне харчування

          Здавалося б нереальним започаткувати власне харчування в школі, проте спільними зусиллями ми впровадили його. Нелегким видався цей шлях, адже з першою проблемою з якою ми зустрілися – це брак кадрів.  Переддень Дня вчителя ми нагодували всіх дітей школи безкоштовно для того, щоб кожна дитина могла оцінити якість харчування. Селищний голова Людмила Павлінська, особисто запитувала дітей, чи сподобались їм страви, діти кивали головою споживаючи страви із задоволенням.

16:33 05.10.2018

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС ТВОРЧИХ РОБІТ "ПОРТРЕТ ВИКОНАВЦЯ ОЧИМА СУЧАСНОЇ МОЛОДІ"

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС ТВОРЧИХ РОБІТ "ПОРТРЕТ ВИКОНАВЦЯ ОЧИМА СУЧАСНОЇ МОЛОДІ"

   З метою ознайомлення школярів та студентів з професією державного (приватного) виконавця та популяризації професії виконавця молоді, Міністерством юстиції України оголошується конкурс творчих робіт “Портрет виконавця очима сучасної молоді”.

15:04 03.10.2018

Фестиваль громад

Фестиваль громад

    Незабутнім і сповненим цікавих знайомств, зустрічей та обговорень видався «Фестиваль громад», який відбувся 30 вересня на стадіоні смт. Заводське.  «Фестиваль громад» - форум 12 активних об’єднаних територіальних громад Тернопільської області – партнерів програми USAID DOBRE. 

12:00 01.10.2018

День Діалогу з владою

День Діалогу з владою

24-25 вересня у Тернополі відбувся День Діалогу з владою, традиційний щорічний захід, що слугує майданчиком для обговорення питань і вироблення спільної позиції органів державної влади та АМУ щодо результатів реформи місцевого самоврядування, бюджетного забезпечення територіальних громад, впровадження секторальних реформ, удосконалення законодавчої бази, в якому взяла участь селищний голова Людмила Павлінська.

12:00 26.09.2018

Програма USAID DOBRE проведе «Фестиваль громад» на Тернопільщині

Програма USAID DOBRE проведе «Фестиваль громад» на Тернопільщині

Заводська об'єднана громада Тернопільської області - 30 вересня 2018 року о 10:00 на стадіоні смт. Заводське відбудеться «Фестиваль громад» - форум 12 активних об’єднаних територіальних громад Тернопільської області – партнерів програми USAID DOBRE.  Кожна з 12 громад продемонструє, як змінилося їхнє життя після об?єднання. Мешканці та керівництво громад розкажуть, наскільки вдається залучати громадян до розвитку та зробити місцеве урядування більш прозорим, використовуючи нові інструменти: бюджет участі, відкритий бюджет, електронні петиції та інтеграційні заходи у форматі «влада-громада». Учасники обговорять виклики, що стоять на шляху розвитку громад та окреслять варіанти вирішення актуальних для місцевих жителів питань.  Голова Заводської об'єднаної територіальної громади Людмила Павлінська, очільниця напрямку залучення громадськості програми USAID DOBRE Юлія Ткачук, представники Тернопільської ОДА, голови та активісти громад-партнерів програми USAID DOBRE візьмуть участь у «Фестивалі громад», організованого ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр», регіональним партнером програми USAID DOBRE в Тернопільській області.

16:28 17.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь