A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Новини

Дата: від до Скинути

30 річниця виведення військ з Афганістану

30 річниця виведення військ з Афганістану

    18 лютого 2019 року Заводська селищна рада в приміщенні школи естетичного виховання організувала зустріч з воїнами – афганцями, які проживають на території Заводської громади. Селищний голова Людмила Павлінська щиро подякувала ветеранам – «Ми всі вдячні бійцям за подвиг, мужність і стійкість у боротьбі за наше щасливе майбутнє, за Мирне небо над нашою країною. Воїни-афганці на території інших держав завжди були і є прикладом мужності і відваги, зразком тих, для кого «обов’язок» - це не просто слово, а норма поведінки, суть життя. Героїзм та самопожертва яку ви проявляли під час виконання військового обов’язку на території інших держав». Діти із школи естетичного виховання зустріли гостей музичними вітаннями.

11:32 19.02.2019

До уваги суб’єктів малого і середнього бізнесу!

До уваги суб’єктів малого і середнього бізнесу!

В рамках співпраці Тернопільської ОДА з Німецько-Українським Фондом (далі – НУФ), з метою полегшення та розширення доступу суб’єктів малого та середнього підприємництва області до фінансово-кредитних ресурсів в області продовжує діяти програма часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами банків. Одночасно повідомляємо, що на сьогодні діє новий Порядок використання коштів, передбачених обласною програмою розвитку малого та середнього підприємництва на 2019-2020 роки, на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами банків для суб’єктів малого і середнього підприємництва (далі – Порядок). Даний Порядок доступний для завантаження на офіційному веб-сайті Тернопільської облдержадміністрації за посиланнями:

09:44 07.02.2019

З Днем Соборності України!

З Днем Соборності України!

     Сьогодні українці відзначають важливе національне свято – День Соборності України. Саме 22 січня 1919 року було проголошено так званий Акт злуки – акт про об’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Соборність була надзвичайно важливою, певною мірою символічною, оскільки об’єднання українських земель було давньою заповітною мрією нашого народу. 

10:00 22.01.2019

Різдвяна коляда

Різдвяна коляда

         Рід наш прекрасний духовністю. З найдавніших часів наші пращури відбирали найцінніші надбання українського народу, збагачуючи його, і бережливо передавали від покоління до покоління.

13:02 15.01.2019

Мелодії Нового року завітали до нас

Мелодії Нового року завітали до нас

        28 грудня відбулося новорічне святкування у Заводській школі естетичного виховання- центру народної творчості.  Вихованці школи порадували батьків, друзів, вчителів та присутніх гостей своїми творчими здобутками.

10:41 29.12.2018

Формування бюджету Заводської ОТГ на 2019 рік

Формування бюджету Заводської ОТГ на 2019 рік

           10 грудня 2018 року в приміщенні селищної ради пройшло засідання робочої групи з питань формування селищного бюджету на 2019 рік в присутності селищного голови Павлінської Людмили Романівни.

11:50 22.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь