A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Оголошення

Повідомлення про застосування засобів захисту рослин

З метою дотримання відповідальності та відкритості перед місцевими жителями та виконання положень нормативно-правових документів, що регулюють використання пестицидів у сільськогосподарській діяльності, компанія «Continental Farmers Group» інформує Вас про проведення технологічних операцій з обприскування сільськогосподарських культур на своїх полях (Додаток 2) згідно з вказаним графіком (Додаток 1)

11:38:38 05.04.2022

Шановні мешканці, друзі. Усім нам важливо, щоб комунальні підприємства працювали.

Шановні мешканці, друзі. Усім нам важливо, щоб комунальні підприємства працювали. А для цього їм потрібні кошти, в тому числі і ті, які ЖЕК, газова компанія, тепловик, водоканал отримують щомісяця від нас з вами за спожиті послуги.

14:10:08 23.03.2022

Електронний кабінет особи з інвалідністю

Електронний кабінет особи з інвалідністю забезпечує доступ громадянам до електронного кабінету за кваліфікованим електронним підписом (далі – КЕП), який можна отримати у зручному для Вас відділенні банку або податковій інспекції.

10:06:10 01.02.2022

СТАРТУВАВ НАБІР НА НАВЧАННЯ ДЛЯ ГРОМАДСЬКИХ АКТИВІСТІВ

Інститут Політичної Освіти з приємністю повідомляє про організацію семінару для громадських активістів щодо актуальних питань місцевого самоврядування та децентралізаційних процесів у рамках проекту «Посилення місцевої демократії», який реалізовується завдяки підтримці Національного Фонду підтримки Демократії (NED).

16:15:48 01.12.2021

Гуманітарний відділ Заводської селищної ради оголошує конкурс на заміщення посади директора  Центру культурних послуг Заводської селищної ради Чортківського району Тернопільської області

Відповідно до ст.ст. 211–215 Закону України “Про культуру” від 14.12.2010 № 2778-VI (зі змінами),  наказу Тво начальника гуманітарного відділу від 24.11.2021 року №55-од «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Центру культурних послуг Заводської селищної ради Чортківського району Тернопільської області» гуманітарний відділ Заводської селищної ради оголошує конкурс на заміщення посади директора  Центру культурних послуг Заводської селищної ради Чортківського району Тернопільської області (далі – Центр).

10:15:25 26.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь